Skip to content
Servicii IT - consultanta, mentenanta si echipamente IT.

Consultanta, mentenanta
si echipamente IT

Servicii software, hardware, creare si optimizare website

Servicii software

– Instalare, configurae și întreținere: Microsoft Windows 10 și 11 și suita Microsoft Office, Microsoft Server 2019, 2022 sau mai vechi, Linux (Centos), server web sau de fișiere.
– Drivere echipamente periferice, antivirus.
– Backup, transfer și recuperare date de pe hdd șterse, formatate sau hdd-uri corupte.
– Devirusare și securizare calculator sau server.
– Configurare conturi de email în Outlook, Thunderbird.
– Soluții VPN hardware și software

Servicii software, hardware, consultanta IT si creare website

Servicii hardware

– Instalare, diagnosticare și reparare echipamente periferice: copiatoare, imprimante laser monocrom, color și matriciale, plotter.
– Consumabile (cartușe toner originale și compatibile pentru echipamentele periferice.
– Diagnosticare și instalare componente (hdd, memorii, plăci video) calculator, stații grafice, servere și laptop.
– Instalare, configurare, securizare și extindere echipamente de rețea. router, switch-uri cu sau fără management, UPS-uri, servere, acces point, copiatoare și imprimante.
– Administrare, extindere sau modificare rețea existentă.

Servicii SEO

Datorită numeroaselor instrumente SEO disponibile, un audit SEO nu mai este o sarcină descurajantă. Acestea fiind spuse, cheia este să știți cum să interpretați datele furnizate și ce să faceți cu ele.
Pentru a optimiza performanța site-ului dvs. web, trebuie să înțelegeți modul în care vizitatorii vă utilizează în prezent site-ul. Efectuez teste și audituri în fiecare dintre domeniile de optimizare a site-ului web, fie că este vorba despre SEO, accesibilitate sau experiența utilizatorului.
SEO – site-ul dvs. web și conținutul dvs. sunt optimizate pentru motoarele de căutare, astfel încât site-ul. să fie poziționat în topul rezultatelor de căutare pentru cuvintele cheie relevante.
Performanța – îmbunătățirea vitezei site-ului pentru a mă asigura că site-ul dvs. se încarcă cât mai repede posibil
Optimizarea pentru dispozitive mobile – asigur o experiență web bună pentru ecrane mai mici, cum ar fi tabletele și smartphone-urile.
Optimizarea designului – îmbunătățirea aspectului site-ului dvs. web și modul în care utilizatorii dvs. navighează pe site-ul web
Accesibilitatea – asigurați-vă că toată lumea, inclusiv persoanele cu o serie de dizabilități și care utilizează diverse tehnologii de asistență, cum ar fi cititoarele de ecran, pot utiliza cu ușurință site-ul dvs. web
Optimizarea conținutului – crearea și îmbunătățirea conținutului, astfel încât să fie informativ, relevant, să poată fi parcurs de motoarele de căutare și să fie compatibil cu tehnologia de asistență.

Creare si optimizare website, servicii seo